Підвищення культури ведення діалогу

Дата: 26.03.2023 17:41
Кількість переглядів: 195

Фото без опису👥 Робота – це постійне навчання, підвищення професійного рівня, вдосконалення навичок. І тому, коли випадає нагода взяти участь у різноманітних проектах та навчальних тренінгах, ми залюбки користуємось такою можливістю.

Фото без описуФото без опису

👥 Так у суботу. 25 березня, секретар міської ради Алла Чорнобай та начальник відділу з питань внутрішньої політики Валентина Кравченко стали учасниками тренінгу на тему «Практики діалогового підходу в роботі органів місцевого самоврядування», який проходив в рамках проекту «Лабораторії творчого  діалогу в громадах» в обласному центрі.

Фото без описуФото без опису

👥 До нього долучились представники органів місцевого самоврядування 9 територіальних громад Черкащини,а в загальному у цьому проекті беруть участь 120 громад з 12 регіонів України.

Фото без опису

👥 Захід був надзвичайно цікавим і корисним. Разом з кваліфікованими тренерами учасники тренінгу опрацьовували різноманітні теоретичні і практичні навички ведення діалогу, з метою  налагодження конструктивної комунікації  у громадах та досягнення взаєморозуміння і позитивного результату.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень