В гімназії № 1 пройшов тиждень дитячої та юнацької книги

Дата: 28.03.2023 11:53
Кількість переглядів: 94

Фото без опису📚 Читання книг стимулює розумову діяльність людини, покращує пам'ять і підвищує творчий потенціал. Книга надихає на створення нових проектів, ідей, на подорожі і отримання цінного досвіду, а ще підвищує впевненість у собі. Читання допомагає розширити словниковий запас і межі інтелекту.

 

📚 З метою популяризації читання серед дітей та підлітків, ознайомлення з новинками літератури та проведення цікавого і корисного дозвілля у Ватутінській гімназії №1 з 20 по 24 березня проведений тиждень дитячої та юнацької книги.

 

📚 Розпочався тиждень з роботи творчої майстерні у 2-А класі «Веселися, грай і книжки читай!». Завідувач бібліотеки Олена Попомаренко ознайомила другокласників з дитячими творами, які надійшли у бібліотеку, а потім учні виготовляли цікаві саморобки з паперу.

Фото без опису

📚 Наступного дня відбувся літературний дайджест «Читати – це модно!» у 5-х класах. Діти не лише дізналися про новинки в літературному світі, а й поділилися враженнями від прочитаних книг.

 

📚 Виклики нашого часу вносять корективи у підбір тем для заходів. Так, у 4-Б класі проведено презентацію виставки літератури для дітей про війни на території України та її захисників «Рядки, обпалені війною». Після її перегляду діти розмальовували ілюстрації до творів Зоряни Живки «Пес Патрон», «Мрія. Небесні авіалінії» та Мацуди Джюко «Привид Києва».

Фото без опису

📚 Учні 3-го класу здійснили віртуальну подорож «Мандри у світ казки». Діти переглянули презентацію «Пам’ятники казковим героям в Україні та світі», позмагалися у вікторині – грі «Відгадай казку» та розфарбували розмальовки казкових персонажів для створення «Долини казок» у шкільній бібліотеці.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень