Керівництво громади не втрачає надію на позитивне вирішення проблемного питання безгосподарної дороги

Дата: 29.03.2023 12:16
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

🔘 9 березня на прохання керівництва громади відбулась зустріч міського голови Олександра Заборовця та першого заступника Зої Ляпун з начальником Черкаської обласної військової адміністрації Ігорем Табурцем, де йому передали численні звернення по вирішенню питання визначення власника дороги, яка веде від Стебного до міста Ватутіне, але проходить по території Єрківської територіальної громади.

🔘 За дорученням Ігоря Табурця, 28 березня  відбулась виїзна нарада за участю голови Звенигородської військової адміністрації Юрія Піковського, міського голови Олександра Заборовця, першого заступника Зої Ляпун, начальника департаменту будівництва Черкаської ОДА Олега Різника, Єрківського селищного голови Леоніда Польового та інших фахівців.

Фото без описуФото без опису

🔘 За результатами роботи намічені шляхи вирішення цього вкрай важливого питання. Маємо велику надію, що дорога, яке веде до міста, нарешті знайде свого власника і буде відремонтована.

Фото без опису

🔘 При нагоді інформуємо, що дорога, яка з’єднує місто з районним центром Звенигородкою (так звана стара  Звенигородська дорога), перебуває у власності держави (Управління автомобільних доріг). Проект на ремонт дороги наразі розроблений, але втілити його в життя заважає війна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень