Розпочато упорядкування приміщення для Поліцейського офіцера громади

Дата: 31.03.2023 16:20
Кількість переглядів: 129

Фото без опису▫️ На черговій 37-й сесії міської ради 16 березня 2023 року депутати прийняли Програму "Поліцейський офіцер громади" Ватутінської  міської ради на 2023-2025 роки, яка була розроблена з метою виконання завдань по здійсненню заходів з охорони прав, свобод і законних інтересів жителів міської територіальної громади з підтримання безпеки та порядку, а також своєчасного реагування на проблеми громади та запобігання вчиненню правопорушень.

▫️ Цією програмою впроваджується новий формат роботи поліцейського офіцера громади, який передбачає його постійну присутність на території громади, більш тісну співпрацю з керівництвом територіальної громади, підзвітність громаді та додаткові функції (більший акцент на попередженні правопорушень, оформлення адміністративних матеріалів за порушення правил дорожнього руху, часткова передача функцій дозвільної системи).

▫️ Програмою передбачено комплекс заходів, що здійснюються на місцевому рівні з метою підтримки діяльності поліцейських офіцерів громади. Одним із них є облаштування службового приміщення для здійсненням офіцером поліції своїх функцій. Сьогодні у кабінетах, де будуть працювати офіцери громади, було встановлено нові енергозберігаючі вікна.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

▫️ Надалі буде проведено ремонт та обладнання кабінетів необхідними меблями і оргтехнікою, придбано для ефективного виконання службових обов’язків автомобіль.

▫️ Щиро сподіваємось, що впровадження програми значно покращить стан правопорядку та безпеки у громаді, а також підвищить ефективність діяльності органів внутрішніх справ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень