Рука допомоги внутрішньо переміщеним особам від ГО "Право на захист"

Дата: 06.04.2023 16:45
Кількість переглядів: 63

🔹 Громадська організація «Право на захист» тісно співпрацює з  міською владою по захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених осіб ще з літа минулого року.

Фото без опису

🔹 Днями її представники разом з працівниками виконавчого комітету та  волонтером Звенигородської районної організації Товариства Червоного Хреста відвідали переселенців, які знайшли прихисток у БО БФ "Дім милосердя" (м.Ватутіне) та  БО БФ "Вефізда"(с.Юрківка). Головною місією було надання правової допомоги, адже частина осіб з числа ВПО не мають документів, що посвідчують особу.

Фото без описуФото без описуФото без опису

🔹 Зустрілись також з родиною із Бахмута, яка залишилися без житла внаслідок російського вторгнення, і поселилася в с Юрківка поряд з БФ БО" Вефізда". ГО "Право на захист" тепер надасть їй правову допомогу в оформленні документів по втраті житла.

Фото без опису

🔹 Крім того, саме ця організація займається і відновленням документів, які підтверджують особу, для інших осіб, жителів прихистку.

Фото без опису

🔹 Крім надання правової допомоги, громадська організація видала внутрішньо переміщеним особам допомогу у вигляді гігієнічних наборів, спальних мішків, настільних ламп на сонячних батареях та ємностей для води.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень