Громада провела земляка в останню життєву дорогу

Дата: 07.04.2023 16:48
Кількість переглядів: 107

Фото без опису🔲 І знову плаче небо… І знову Ватутінська громада в жалобі, адже страшна війна забрала ще одного Героя – захисника, мужнього земляка, який боронив нашу українську землю від російського зла.

Фото без опису

🔲 Сьогодні ми провела в останню життєву дорогу жителя Ватутіного, солдата, водія – заправника відділення підвозу пального та мастильних матеріалів взводу матеріального забезпечення Юрія Михайловича Стукала, серце якого зупинилося під час проходження служби в одній з військових частин.

Фото без опису

🔲 Він народився 20 грудня 1970 року в селі Смільчинці Лисянського району.

 Фото без опису

🔲 Навчався в Лисянській загальноосвітній школі № 1, потім в Лисянському професійно – технічному училищі № 33, яке закінчив у 1989 році отримавши спеціальність тракторист - машиніст сільськогосподарського виробництва.

Фото без опису

🔲 Протягом двох років, з 1989 по 1991 рік, перебував на строковій службі в армії.

🔲 Після служби протягом 7 років працював на підприємстві "НАША РЯБА".

🔲 10 липня 2022 року Юрія Михайловича було призвано до лав ЗСУ по мобілізації.

Фото без опису

🔲 Його життєвий шлях обірвався 2 квітня 2023 року під час несення служби в районі населеного пункту Білий Колодязь Чугуївського району Харківської області на 53 році життя.

🔲 Під час прощання на площі Соборності від імені всієї громади міський голова Олександр Заборовець висловив щирі співчутті мамі Юрія – Тетяні Дмитрівні, дружині Надії Миколаївні, доньці Поліні, брату Олександру та всім рідним і близьким Героя.

Фото без опису

🔲 Міський очільник зазначив, що ця війна забрала у матері сина, у дружини – коханого чоловіка, у доньки – люблячого батька, і на віки не буде прощення окупанту за  виплакані сльози та душевний біль усіх українських матерів, дружин та дітей.

Фото без опису

🙏 Містяни зустрічали траурний кортеж живим коридором, встеливши дорогу живими квітами, ставши на коліна та схиливши голови у скорботі.

Фото без опису

🙏 Усі присутні на кладовищі у мить прощання не стримували сліз, адже в цій біді немає байдужих. Поховали Юрія з усіма військовими почестями.

Фото без опису

🙏 Світла пам'ять захиснику і вічна наша вдячність. Нехай його душа знайде вічний спокій, а Господь прийме туди, де праведні спочивають.

🇺🇦 Воїни Світла не вмирають, вони продовжують захищати нас з небес.

🇺🇦 Слава Україні! 🇺🇦 Слава її Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень