Добрі справи ніколи не бувають зайвими

Дата: 10.04.2023 16:56
Кількість переглядів: 173

🛏 Комунальне некомерційне підприємство "Ватутінська міська лікарня" ввела в експлуатацію 30 новітніх медичних ліжок, які отримала від благодійної організації "БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "ВОСТОК-SОS".

Фото без опису

🛏 До комплектації кожного ліжка входять поручні, протипролежнева система, приліжковий стіл, чотиресекційний матрац, автоматичне регулювання, комплект постільної білизни, подушка, ковдра та рушник. Обладнання було розподіллено по всім відділенням, а саме:

️ хірургічне -10 ліжок;

️ реанімаційне – 7ліжок;

️ гінекологічне – 5 ліжок;

️ терапевтичне – 4 ліжка;

️ інфекційне – 4 ліжка.

🔹 Тож пацієнти всієї лікарні вже мають змогу оцінити комфортне перебування в закладі. Одна з них Клименко О.В., яка на даний час знаходиться в хірургічному відділені та люб’язно погодилась поділитися своїми враженнями. Жінка розповідає, що вже п’ятий день проходить лікування та вважає дуже важливим післяопераційний період, який повинен проходити в комфортних умовах. "Я дуже задоволена ліжком, воно дуже зручне. Також я можу сама регулювати нахил та вибирати зручне положення. Щоб піднятися чи змінити положення використовую тримач завдяки чому зменшується навантаження на прооперовану ділянку" - розповідає пацієнтка.

Фото без опису

🔹 Завідувач хірургічного відділення Назбар Надім висловлює захоплення та зазначає, що фізіологічне положення тіла скорочує реабілітаційний період. Ліжко обладнане функцією електричного підняття частин для голови або ніг, дане положення призначається у випадку особливих медичних показань. Завдяки каркасу виріб забезпечить швидкий доступ до пацієнта.

Фото без опису

🔹 Лікарі гінекологічного відділення Іван Дробко, Ярослав Ростопіра та Олена Пліс також оцінили перевагу багатофункціонального ліжка, а особливо його конструкцію та функціонал, завдяки якому жінки можуть почувати себе значно зручніше та комфортніше. Ліжко створене спеціально для того, щоб полегшити догляд за людиною та забезпечити проведення пацієнту необхідних процедур.

Фото без опису

🙏 Пацієнти та працівники лікарні висловлюють подяку благодійній організації «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "ВОСТОК-SОS" за надання цієї допомоги та Ватутінській міській раді за пророблену роботу в отриманні медичних ліжок.

🔹🔸  Сподіваємося на подальшу співпрацю.

За інформацією КНП "Ватутінська міська лікарня"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень