Відбувся фестиваль ранкової зарядки "Рух заради здоров'я" з нагоди Всесвітнього Дня здоров'я

Дата: 19.04.2023 09:11
Кількість переглядів: 89

Фото без опису🏋🏻‍♀️ З метою збереження і зміцнення здоров’я дітей, формування ціннісного ставлення до власного здоров’я та забезпечення необхідної рухової активності з 10 по 14 квітня 2023 року був проведений фестиваль ранкової зарядки "Рух заради здоров’я" з нагоди Всесвітнього дня здоров`я.

Фото без опису

🏋🏻‍♀️ У фестивалі взяли участь дитячо-юнацька спортивна школа, заклади загальної середньої освіти: ліцей №1, ліцей №2, гімназія №1, Стецівська та Юрківська гімназії та всі заклади дошкільної освіти громади.

Фото без опису

🏋🏻‍♀️ У комплекси вправ ранкової гімнастики були включені елементи з різних видів спорту, різноманітні вправи з предметами, танцювальні вправи та елементи аеробіки і фітнесу. Діти із задоволенням виконували їх під музичний супровід, у спортивних залах та на свіжому повітрі. Велика увага під час проведення ранкової гімнастики приділялася формуванню правильної постави, рухових навичок, координації рухів, просторового орієнтування, розвитку фізичних якостей: швидкості, спритності, сили, гнучкості. 

Фото без опису

🏋🏻‍♀️ Фестиваль є заходом, який пропагує здоровий спосіб життя та необхідність піклування про власне здоров’я, зміцнення фізичного та емоційного стану організму людини. Доведено, що регулярні заняття ранковою зарядкою надають загальнооздоровчу дію, підвищують імунітет, стимулюють діяльність усіх систем організму, покращують сон, апетит і загальне самопочуття.

Фото без опису

🏆 За пропаганду здорового способу життя та активну участь в житті громади  учасники заходу були нагороджені призами та грамотами відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Ватутінської міської ради.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень