В депутатському корпусі знову відбулися зміни

Дата: 28.04.2023 15:08
Кількість переглядів: 84

Фото без опису🔹 Про це перед початком розгляду порядку денного чергової 39-ї сесії повідомила голова міської виборчої комісії Валентина Кодь. Вона зачитала відповідну постанову у якій йдеться про те, що замість Василя Черненка, якому на засіданні 38-ї сесії було задоволено заяву про дострокове припинення повноважень, депутатом Ватутінської міської ради VIII скликання від політичної партії "ЗА МАЙБУТНЄ" обрано Сергія Воронюка.

Фото без опису

🔹 У зв’язку з тим, що Сергій Олександрович нині перебуває в лавах ЗСУ та захищає нашу країну від окупантів. присягу він прийняв онлайн.

🔹 Порядок денний засідання налічував 20 проектів рішень підготовлених структурними підрозділами виконавчого комітету та міської ради. Всі запропоновані до розгляду питання депутатами були детально опрацьовані на спільному засіданні профільних депутатських комісій, а на самому сесійному засіданні, яке відбулось під головуванням міського голови Олександра Заборовця, були прийняті переважною кількістю голосів обранців громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису

🔹 З прийнятими рішеннями можна ознайомитись на сайті Ватутінської міської громади в розділі "Документи міської ради" – "Рішення міської ради".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень