Зустріч міського голови з ліквідаторами аварії на ЧАЕС

Дата: 18.04.2023 14:08
Кількість переглядів: 78

Фото без опису17 квітня міський голова Олександр Заборовець та перший заступник міського голови Зоя Ляпун зустрілися з активом громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України».

Ліквідатори аварії на ЧАЕС як частка громадянського суспільства потребують не тільки соціального захисту, а й простого спілкування. Для них важливо бути почутими владою, громадою та брати посильну участю в реалізації господарських проектів. Також їм важливо бути причетними до наближення нашої перемоги в тій мірі, в якій було її здобуто і на невидимому фронті 37 років тому ціною власного здоров’я та життя. І з перших днів війни наші чорнобильці долучилися до потужного волонтерського руху, а також до чергувань на стратегічних об’єктах критичної інфраструктури.

Спілкуючись з присутніми на зустрічі, міський голова зупинився на завданнях, які вже вдалося виконати за час, який минув після останніх виборів, та розповів про виклики сьогодення, спричинені війною.

Очільники громади відповіли на питання, які турбують ліквідаторів: це ремонт доріг та прибудинкової території, вивіз твердих побутових відходів, курсування автобусів міського та приміського сполучень, а також обслуговування в міській лікарні, яку в критичній ситуації завдяки владі вдалося зберегти, забезпечити новим обладнанням та професійним медичним персоналом.

Перший заступник міського голови Зоя Ляпун поділилася корисною інформацією про роботу санаторію - профілакторію в місті Умані та готовністю укласти договір про забезпечення відпочинку в цьому закладі чорнобильців громади.

На завершення зустрічі учасники заходу подякували очільникам міста за гостинність, розуміння та підтримку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень