Вітаємо з Днем пам'яті та примирення і Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2023 08:39
Кількість переглядів: 68

Фото без описуДорогі наші ветерани, діти війни, шановні жителі громади!

Щиро вітаємо з78-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, а також  Днем пам’яті та примирення.

У ці дні ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками.

Велич цього свята переоцінити важко, адже в ньому переплелись мужність і відвага народу, який переміг набагато сильнішого та підготовленого ворога, патріотизм і відданість бійців, які не шкодуючи свого життя змогли переломити хід війни і завершити її перемогою, та любов до рідної землі, адже немає нічого страшнішого для волелюбного народу, як поневолення.

Це дає нам наснагу і впевненість в тому, що й теперішня війна завершиться перемогою, що  українці будуть жити в мирі і злагоді, об’єднані в єдину, міцну, квітучу і заможну державу.

Наші ветерани, яких з року в рік стає менше, – це золотий скарб нації та приклад для наслідування. І ми повинні про це пам’ятати, адже якщо не знати минулого, неможливо зрозуміти істинний сенс сучасного й мету майбутнього.

Ми низько схиляємо голови перед мільйонами загиблих у Другій Світовій війні, віддаємо шану всім, хто воював на фронтах, хто самовідданою працею в тилу наближав довгоочікувану Перемогу.

В нашій громаді ще проживає одна ветеранка, безпосередня учасниця військових дій, молодість якої обпалена страшними роками Другої світової війни – Татієвська Діна Митрофанівна.

Ми щиро бажаємо Діні Митрофанівні та всім ветеранам, учасникам та дітям війни міцного здоров’я, довголіття і родинного тепла, спокою та добробуту, а також дочекатися перемоги і в нинішній війні.

А всім українцям і нашій країні бажаємо єднання, адже в єдності наша сила, миру, бо його реальну цінність відчуваєш лиш тоді, коли на рідній землі точиться війна, злагоди, бо лиш вона дасть нам змогу подолати всі труднощі.

Віримо в Збройні сили України! Всім стійкості і довгоочікуваної перемоги!

Слава Україні!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень