Триває пошук кандидатів у патронатні вихователі

Дата: 12.05.2023 10:40
Кількість переглядів: 41

Фото без опису🔹 На засіданні комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Ватутінської міської ради, яке відбулось 11 травня під головуванням міського голови Олександра Заборовця, було обговорено питання створення у громаді 👨👩‍👦патронатної сім’ї.

🔸 Як зазначила доповідач, заступник директора Ватутінського центру соціальних служб Олена Чорновіл, незважаючи на проведену інформаційну кампанію наразі не вдалося знайти потенційних кандидатів для створення сім’ї, в якій може отримати тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дитина, яка потрапила у складні життєві обставини.  

🔸 Міський голова зауважив, що громада надзвичайно зацікавлена в запровадженні патронату, адже тільки з початку року двічі виникала потреба тимчасового влаштування дітей, та наголосив на необхідності пошуку нових способів проведення інформаційних кампаній  з метою формування позитивної громадської думки щодо важливості послуги патронату.

Фото без опису

 🔹 Крім цього на засіданні було заслухано інформації служби у справах дітей щодо проектів висновків про визначення місця проживання дітей, позбавлення батьківських прав та організацію роботи щодо соціального захисту дітей, які потрапили у складні життєві обставини.

🔹 Позитивним моментом в роботі комісії була одностайна підтримка батька у прагненні поновлення в батьківських правах відносно дитини, а також зняття з обліку двох підлітків у зв’язку з подоланням складних життєвих обставин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень