Вітання з Міжнародним Днем сім'ї

Дата: 15.05.2023 10:18
Кількість переглядів: 41

👨👨👦👦  Сім'я - це невід'ємна ланка суспільства, а тому від стосунків в кожній родині залежить не тільки майбутнє дітей, а й всієї світової спільноти. Це місце сили, любові і домашнього затишку. Лише у щасливій родині можуть зростати щасливі діти і ніколи не згасне вогник почуття, яке стало підгрунтям створення сім’ї.

👨👨👦👦  Злагода в родині залежить від кожного її члена. Взаємна повага, розуміння, увага і переймання проблемами інших, є запорукою того, що у родині буде лад.

 👨👨👦👦  З 1993 року 15 травня відзначається Міжнародний день сім’ї, який було  встановлено Генеральною Асамблеєю ООН. Це свято  покликане звернути увагу громадськості різних країн на численні проблеми сім’ї.

👨👨👦👦 Чим більше міцних сімей тим міцніша і успішніша держава. Сім’я є берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку, джерелом любові, поваги, солідарності та прихильності. А в часи сьогодення вона ще й надійний тил і підтримка нашим захисникам, які боронять країну від путінського зла.

🔹🔸 То ж щиро бажаємо, щоб усі українські родини жили у любові і злагоді, під мирним небом і з непохитною вірою у краще і надійне майбутнє.

З повагою міський голова Олександр Заборовець, Ватутінська міська рада та її виконавчий комітет

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень