Полеглий за Україну - громада провела в останню дорогу Сергія Олєйнікова

Дата: 16.05.2023 14:57
Кількість переглядів: 78

Його остання життєва дорога була устелена квітами, траурну процесію у глибокій пошані містяни зустрічали стоячи на колінах – так громада попрощалась з Сергієм Олєйніковим, молодим патріотом України, життя якого забрала війна.

Йому навіки залишиться 20, адже менше місяця він не дожив до чергової дати свого народження – 21-річчя, яке мало виповнитись 2 червня.

Сергій народився у 2002 році в місті Олександрія Кіровоградської області. Там закінчив 9 класів та навчався у ліцеї №15, де здобув спеціальність – автослюсар. Любив спорт, захоплювався боксом.

У 2020 році був призваний на строкову службу де заключив контракт.

Незважаючи на молодий вік, вміло виконував поставлені командуванням завдання по захисту держави від окупантів, проявляючи мужність і відвагу.

11 травня 2023 року в селі Іванівське Бахмутського району, що на Донеччині, внаслідок отриманих ушкоджень під час військових дій, загинув.

Від імені громади щирі співчуття рідним і близьким загиблого за вільну і щасливу Україну Героя висловив міський голова Олександр Заборовець під час прощальної церемонії на центральній площі –площі Соборності.

  • Ми розділяємо біль втрати, сумуємо разом з родиною і  ніколи не пробачимо злодіянь рашистів, яким обов’язково відплатиться кожна українська сльозинка. А Сергію нехай світлим буде царство небесне і наша  вічна пам'ять.

Поховали Героя на кладовищі села Скаливатка під звуки Державного Гімну та військового салюту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень