Таланти багатодітної родини нашої громади

Дата: 16.05.2023 15:57
Кількість переглядів: 51

Фото без опису🎼🎤🎨 15 травня з нагоди Дня сім'ї в міському Палаці культури відбувся конкурс "Таланти багатодітної родини",  організований відділом у справах сім'ї, молоді та спорту спільно з відділом культури та туризму, відділом освіти, а також Ватутінською мистецькою школою.

🎼🎤🎨 Він проводиться вже не один рік і його метою є підтримка обдарованих дітей, відродження та популяризація культурних та моральних цінностей сім’ї, збереження народних і родинних традицій.

🔹 Учасників конкурсу привітав міський голова Олександр Заборовець, який, звертаючись до присутніх, зазначив, що незважаючи на складні умови сьогодення, у дітей залишається місце для творчості, віра в успіх та бажання розвиватися. Міський очільник подякував багатодітним батькам за всебічне виховання дітей в своїх родинах, побажав конкурсантам міцного здоров'я, успіхів у навчанні, досягнення поставленої мети, та творчих злетів.

🎼🎤🎨 Участь у конкурсі взяли 33 талановитих та обдарованих дітей із багатодітних сімей громади віком від 8 до 16 років. Вони продемонстрували свої творчі здобутки в номінаціях: „вокальне мистецтво”, „хореографія”, „музичне виконання”, ''художнє читання'', „образотворче та декоративно-прикладне мистецтво”.

Фото без опису

🔹 Оцінювали творчість учасників конкурсу журі в складі: Валентини Дроздової – начальника відділу у справах сім'ї, молоді та спорту, Андрія Мартиненка – начальника відділу культури та туризму, Наталії Любашенко - директора мистецької школи, Тетяни Іванової – заступника директора з навчально-виховної роботи дитячої мистецької школи та Ольги Шинкеєвої – завідувача відділенням образотворчого мистецтва Ватутінської мистецької школи.

Фото без опису

🎼🎤🎨 Конкурсна програма була цікавою і різноманітною. Виступи конкурсантів викликали багато позитивних емоцій.

Фото без описуФото без описуФото без опису

За результатами конкурсу, журі визначило переможців у номінаціях:

👯 „хореографія”- Степові Ірина та Альбіна;

🎤 „музичне виконання” – Суржко Максим, Вовк Аліна, Загородній Ілля;

🎨 „образотворче та декоративно-прикладне мистецтво ” – Осаула Дар'я, Коваленко Олександра.

Фото без опису

🔹 Дякуємо вихованцям вокально-хорового відділення мистецької школи та старшій групі танцювальної студії "DPS Femeli" за привітання та підтримку конкурсантів.

🔹 Переможці та учасники „Талантів багатодітної родини” були нагороджені грамотами та призами від відділу у  справах сім'ї, молоді та спорту Ватутінської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень