Це питання не залишилось поза увагою місцевої влади

Дата: 17.05.2023 14:13
Кількість переглядів: 79

Фото без опису🔻 Наразі Центральним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Київ) завершується реорганізація деяких відділів ДРАЦС. В зв'язку з цим з 16.05.2023 припинив свою діяльність Ватутінський відділ, який приєднано до  Звенигородського відділу ДРАЦС.

🔻 Наразі стає актуальним питання державної реєстрації актів цивільного стану мешканців нашої громади, адже доїзди до м.Звенигородка потребуватимуть додаткового витрачання часу та коштів.

🔻 З метою створення комфортних умов для жителів громади ще у березні цього року рішенням Ватутінської міської ради були внесені зміни у структуру виконавчого комітету, відповідно до якого у Центрі надання адміністративних послуг введена посада головного спеціаліста, який буде виконувати базові повноваження у сфері ДРАЦС: проводити реєстрацію народження, шлюбу, смерті.

🔻 Після завершення процесу реорганізації та отримання виконавчим комітетом Ватутінської міської ради доступу до Державного реєстру актів цивільного стану громадян мешканці громади і надалі зможуть отримувати зазначені послуги за місцем проживання. Надіємося, що до кінця червня всі організаційні моменти будуть врегульовані.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень