Про чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 18.05.2023 14:56
Кількість переглядів: 59

Фото без опису📝 На засіданні виконавчого комітету, яке сьогодні провів міський голова Олександр Заборовець, було розглянуто 38 проектів рішень.

📝 Всі вони були повністю опрацьовані та ухвалені відповідними рішеннями.

Фото без опису

📝 На засіданні керівники комунальних підприємств прозвітували про виконання фінансових планів та про результати роботи за 1 квартал 2023 року. Було заслухано інформацію про стан виконання заходів з підготовки об’єктів житлово - комунального господарства та соціальної сфери громади до роботи в осінньо-зимовий період 2023 – 2024 років, затверджено план основних заходів цивільного захисту на 2023 рік,  річний план надання послуг з поводження з побутовими відходами ТОВ "Київська муніципальна служба" на плановий період з 1 червня 2023 року по 31 травня 2024 року, план діяльності системи енергетичного менеджменту у громаді на 2023-2025 роки, внесені зміни до Регламенту роботи виконавчого комітету, розглянуті питання, пов’язані з архітектурою і містобудуванням та низка інших питань.

Фото без опису

📝 З їх повним переліком та прийнятими рішеннями можна ознайомитись на сайті в рубриці «Документи виконавчого комітету» - «Рішення виконавчого комітету» - «Рішення 2023».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень