Вітаємо сімейних лікарів з професійним святом

Дата: 19.05.2023 10:38
Кількість переглядів: 101

Фото без описуШановні сімейні лікарі Ватутінської міської територіальної громади! 

🩺 Щиро вітаємо вас із Всесвітнім Днем сімейного лікаря.

🩺 Роль сімейного лікаря переоцінити важко, адже сімейна медицина – єдиний вид медичної допомоги, що стосується кожного. Саме до вас ми звертаємося найперше, коли маємо негаразди зі здоров’ям.

🩺 Сімейний лікар – це не лише професіонал, а й уважна людина, яка уміє вислухати та подарувати віру і надію на одужання. Зараз, під час військового стану, для багатьох людей спілкування онлайн із сімейним лікарем становить важливу частину піклування про своє здоров'я. Самовіддана праця медичних фахівців первинної ланки — запорука своєчасного виявлення захворювання та,   в разі необхідності, скерування до відповідного спеціаліста.

🩺 Ми щиро дякуємо вам за вашу милосердну місію, напружену працю і бажаємо, щоб ваш високий професіоналізм, доброта, чуйність, відданість найгуманнішій у світі професії вселяв надію на впевненість у завтрашній день, дарував заслужену шану й авторитет.

💐 Зичимо щастя, радості, міцного здоров’я, мирного неба, гармонії і добробуту та Божого благословення. Родинного вам тепла, достатку, любові та сімейного затишку!

З глибокою повагою та найкращими побажаннями міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень