Тепер і у Стецівській гімназії є альтернативне джерело енергії

Дата: 23.05.2023 11:25
Кількість переглядів: 47

Фото без опису🔵 22 травня благодійним фондом «Розвиток батьківщини Тараса Шевченка» у партнерстві з виконавчим апаратом Звенигородської районної ради продовжено практичне втілення ІІІ етапу плідної грантової співпраці з українсько-американською благодійною організацією Razom for Ukraine щодо безоплатного надання громадам генераторів.

🔵 Один із чотирьох генераторів отримала наша громада.

🔵 Представники благодійного фонду разом із головою районної ради Сергієм Струком та першим заступником міського голови Зоєю Ляпун передали бензиновий генератор Ford (FGT9250E) директору Стецівської гімназії Олександру Сабадиреві. Відтепер він забезпечуватиме роботу шкільної котельні.

Фото без опису

🔵 Зоя Ляпун подякувала благодійному фонду та їх партнерам за дуже потрібний для належного функціонування навчального закладу в разі виникнення нестандартної ситуації, пов'язаної з енергопостачанням, пристрій та висловила сподівання на подальшу співпрацю.

🔵 Це вже  третій заклад освіти громади, який забезпечений додатковим джерелом живлення. Тому, в разі відключення світла, наші діти будуть у теплі та з можливістю продовжувати навчальний і виховний процес.

ДАЛІ БУДЕ RAZOM ТЕПЛІШЕ!

#РазомДляУкраїни

#RazomForUkraine


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень