23 травня — День морської піхоти України

Дата: 23.05.2023 11:47
Кількість переглядів: 53

Фото без опису Сьогодні в Україні відзначають День морської піхоти — професійне свято військовослужбовців морської піхоти Військово-Морських сил Збройних Сил України.

⚓️ Морська піхота діє у складі тактичних та оперативно-тактичних десантів, обороняє території базування, островів, портів, аеродромів та інших важливих ділянок та об’єктів.

⚓️ Нині доблесні морські піхотинці разом з іншими підрозділами ЗСУ виборюють незалежність і суверенітет нашої держави. На початку агресивної фази війни вони брали участь у знищенні окупанта на різних напрямках нашої країни. А сьогодні, окрім виконання поточних завдань, морпіхи активно готуються до знищення ворога в будь-яких умовах.

⚓️ Українські "воїни трьох стихій", як називають морських піхотинців, мужньо протистоять російському агресорові. Тож ми щиро дякуємо за вашу мужність, стійкість, відвагу  і відмінне виконання бойових завдань.

⚓️ Бажаємо всім вам міцного здоров’я та бойового духу, життєвих гараздів і мирного неба. Нехай кулі вас оминають, а поруч завжди буде Янгол – охоронець та надійне плече бойового побратима.

🇺🇦 Слава морській піхоті України! Слава Збройним Силам України!

🇺🇦 Слава Україні!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, Ватутінська міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень