Не ведіться на провокаційні заклики

Дата: 23.05.2023 12:51
Кількість переглядів: 66

Фото без опису🔘 Останнім часом на території громади та у соціальних мережах ширяться заклики щодо проведення 26 травня акції проти перейменування міста з ходою до міської ради та послідуючим покладанням квітів до пам'ятника Ватутіна.

🔘 Нагадуємо, що в країні оголошено воєнний стан, під час якого заборонено проведення будь-яких несанкціонованих зібрань.

🔘 Відповідно до спільного наказу Черкаської обласної військової адміністрації та Черкаського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки від 19.04.2022 р. № 3/150 «Про проведення мирних зборів, мітингів, походів і демонстрацій, інших масових заходів на території Черкаської області» проведення мирних зборів, мітингів, походів і демонстрацій, інших масових заходів на території Черкаської області можливе виключно за умови їх ‼обов’язкового письмового погодження з Черкаською обласною військовою адміністрацією.

️ Щодо піднятих питань інформуємо:

️ Питання перейменування міста є незворотнім відповідно до Закону України "Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії". Водночас ніякого зниження статусу міста у смт не буде і немає ніякого підґрунтя для виникнення цих чуток. Ця інформація є провокаційною

️ Щодо лікарні. Наразі не стоїть питання про її закриття. Так, медична реформа в Україні триває попри війну. Наразі актуальним залишається питання формування спроможної мережі закладів охорони здоров'я. На сьогоднішній день сформовані пропозиції щодо функціонування нашої лікарні як загального закладу охорони здоров’я, що входять до спроможної мережі медичних закладів. Лікарня залишиться функціонувати і продовжить надавати медичні послуги населенню,

🔘 І на останок про мораль. Невже організатори вважають доречним покладати квіти до пам'ятника людині з ворожої нині нам країни? Чи варто вшановувати пам'ять  тих, хто пов'язаний з росією? Чи це не зрада? Чи не прояв зневаги до наших воїнів, які ціною власного життя виборюють для країни мир?

❗️ ЗАДУМАЙТЕСЬ….


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень