Зроби крок на зустріч новій професії: Мінцифра запустила платформу Дія.Освіта

Дата: 23.05.2023 14:33
Кількість переглядів: 63

Фото без опису🔹 17 травня Мінцифра запустила оновлений національний проєкт Дія.Освіта. Навчайтеся на оновленій платформі онлайн в будь-який час і в будь-якому місці – безоплатно і цікаво!

💻 На платформі ви можете зробити перші кроки до здобуття професії:

1️⃣ Реєструєтеся та проходите профорієнтаційний тест

2️⃣ Отримуєте рекомендації та обираєте професію

3️⃣ Дивитеся освітній серіал

4️⃣ Проходите симулятор, який імітує реальну робочу ситуацію

5️⃣ Отримуєте сертифікат

6️⃣ Знаходите вакансію у своєму регіоні

💻 Бажаєте дізнатись всі деталі про масштабне оновлення? Перегляньте відеозапис презентації платформи Дія.Освіта

🔹 Долучайте до навчання на платформі своїх близьких! А також — розповідайте про Дія.Освіта своїм іноземним друзям, адже платформа двомовна, і вже доступна англійською. Презентація англійською мовою - за посиланням.

️ Про Дія.Освіта

 

💻 Дія.Освіта — це наступний етап еволюції проєкту Дія.Цифрова освіта, який стартував у 2020-му і був зосереджений на цифрових навичках і цифровій грамотності. Відтоді на платформі зареєструвалися майже 2 млн українців, а близько 75% користувачів подивилися всі випуски обраного курсу й отримали сертифікати. Тепер ця ініціатива стає ще глобальнішою.

💻 Дія.Освіта — це понад 100 освітніх продуктів едьютейнмент-формату про найзатребуваніші професії на ринку праці, симулятори з реальними задачами, подкасти, вебінари, гайди. А обличчями курсів стали експерти, відомі діячі та лідери думок.

💻 Тепер на Дія.Освіта — освітні серіали: від ландшафтного дизайну до баристи, від графічного дизайнера до пекаря, від проєктного менеджера до пакувальника. Також на платформі залишаються доступними освітні серіали із цифрової грамотності чи кібербезпеки. Абсолютно всі вони є безоплатними та доступними всім охочим. І завжди такими залишатимуться.

Платформу оновлено з ініціативи Міністерства цифрової трансформації за підтримки Google.org та Фонду Східна Європа.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень