Ватутіне відсвяткувало 76-й День народження

Дата: 29.05.2023 14:09
Кількість переглядів: 56

Фото без опису🔹  За місцевою традицією урочистості розпочались з вітання міського голови Олександра Заборовця.

🔹  Вітаючи зі святом він побажав місту процвітання, розквіту та невпинного руху до кращого, а кожному містянину та всім, для кого Ватутіне стало другою домівкою, щастя, радості, достатку та якнайшвидшого завершення війни і настання довгоочікуваного миру в нашій Україні.

🔹  Олександр Анатолійович подякував воїнам – захисникам, які боронять нашу українську землю та не дають можливості рашистським ордам поневолити наш український народ та встановити свій "руський мир". "Доземний уклін всім захисникам та захисницям, серед яких є й багато жителів нашого міста. Ми пишаємось вами і віримо, що ми під надійним захистом. Слава кожному і кожній, хто захищає Україну" - зазначив міський голова.

Хвилиною мовчання всі присутні вшанували 13 ватутінців, які нині у Небесній гвардії охороняють спокій України: це Олександр Антонець, Сергій Асєйкін, Владислав Забудський, Євген Іванченко, Богдан Мороз, Владислав Мендруль, Костянтин Міхеєв, Сергій Олейніков, Андрій Самойленко, Юрій Стукало, Олександр Некрученко, Ілля Рибальченко та Володимир Фесенко.

Фото без опису

🔹  Від громади покласти квіти до пам’ятника "Пам`яті Небесної Сотні та Пам`яті Учасників АТО" було делеговано представників молодого покоління учнів ліцею № 2 Іванну Лопатіну та Кіріла Марченка, а також представників від депутатського корпусу: секретаря міської ради Аллу Чорнобай та депутата ради Тетяну Бебік.

Фото без опису

🔹  Також міський очільник висловив слова щирої подяки ветеранам, які в складні повоєнні роки будували наше місто та поступово сприяли його розвитку, а зараз, не дивлячись на свій поважний вік, долучаються до різних корисних справ,  керівникам і колективам підприємств, установ і організацій різних форм власності, фізичним особам – підприємцям, які всупереч викликам, тримають економічний фронт.

🔹  Він привітав усіх зі святом та побажав щастя, добра, достатку і злагоди кожній родині, якнайшвидшого закінчення війни, повернення живими додому наших військових і щоб на нашій землі запанували злагода і мир.

🔹  Міський очільник також виконав почесну місію та вручив Почесні Грамоти виконавчого комітету:

Анатолію Гладкому, Івану Гоцу, Володимиру Манукяну - фізичним особам-підприємцям,

Фото без опису

️ Лесі Барчук - керівнику гуртка "Моделювання іграшок та сувенірів" станції юних техніків,

️ Сергію Мензюку - керівнику гуртка "Судномоделювання" станції юних техніків,

✔️ Людмилі Коваленко - начальнику складського господарства ТОВ "Комбінат баранкових виробів",

️ Світлані Рябозей -  ветерану праці, учасниці волонтерського руху,

Фото без опису

️  Олексію Ткаченку - токарю ФО-П Попович П.І,

️ Едуадру Фурсу - заточувальнику деревообробних інструментів ТОВ "Галєн-1"

Фото без опису

🔹  Міський очільник також відзначив Подякою родину Греків із Маріуполя, активних учасників волонтерського руху громади - Олександра Анатолійовича та Ірину Іванівну.

Фото без опису

🔹  Цього дня відзначили й представників спортивної спільноти. Представнику футбольної команди "Світ композитів – Ватутіне", яка з 12 по 14 травня взяла участь в  заключному ІІ етапі Чемпіонату України з футзалу серед ветеранів 40+ у місті Житомирі, де здобули призове ІІІ місце, був вручений Кубок переможців.

Фото без опису

🔹  До вітань містян долучилися й гості нашого свята: Народний депутат України Сергій Нагорняк та депутат обласної ради від ВО "ЧЕРКАЩАНИ Олександр Коваленко.

Фото без опису

🔹  Під час урочистостей речник 118 окремої бригади тероборони ЗСУ Максим Дубінський вручив подяку командира військової частини нашому земляку, солдату Володимиру Парадному - за сумлінне виконання службових обов'язків, високий професіоналізм, самовідданість, старанність та ініціативу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень