Свято пройшло і залишило по собі приємні спогади

Дата: 29.05.2023 14:33
Кількість переглядів: 42

Фото без опису🔹 Святкування Дня міста розпочалось із благодійного ярмарку, частина коштів з реалізації продукції на якому була перерахована на благодійний рахунок для послідуючої допомоги нашим захисникам. Всього було зібрано 10250 грн.

🔹 Під час ярмарку можна було придбати різноманітні  смаколики, вишиванки, вироби з бісеру, з дерева, продукцію ТОВ «Комбінат баранкових виробів» та українського текстилю від виробника, а також багато іншого.

Фото без опису

🔹 Неймовірні враження залишились від виставлених місцевими майстринями виробів: вишитих картин, виробів з бісеру, вишитих та плетених виробів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

🔹 Не залишила байдужими містян та гостей свята і виставка виробів вихованців станції юних техніків.

Фото без опису

🔹 Цікавими розповідями про історію нашого міста доповнював виставлену експозицію міського музею його керівник Віталій Богославський.

Фото без опису

🔹Для розваг дітей було багато атракціонів, а також дуже цікава і змістовна дитяча програма від студії щастя "Бегемотик".

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

🔹 Любителі футболу отримали заряд позитиву від виступу нашої команди "СК Ватутіне" під час зустрічі з командою "ФК  Звенигородка" в рамках чемпіонату Звенигородського району з футболу, яка відбулась на стадіоні "Шахтар", і в якій наша команда здобула беззаперечну перемогу з рахунком 3:1.

Фото без опису

🔹 І яке ж свято без світлин. Дуже великою популярністю  в учасників святкування користувалась фотозона від студії декору Art Dekor та Ra Vira.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень