Привітання міського голови зі святом Останнього дзвоника

Дата: 01.06.2023 02:32
Кількість переглядів: 30

Фото без описуДорогі учні, вчителі та батьки! Дорогі випускники!

🔔 Щиро вітаю всіх вас зі святом Останнього дзвоника!

🔔 Країна Знань перегорнула ще одну свою сторінку. І незважаючи на всі виклики сьогодення, ви змогли показати гідні результати в навчанні, учнівських олімпіадах, всеукраїнських, обласних конкурсах та змаганнях. Цим ви вкотре засвідчили, що українська нація незламна, що, не дивлячись на будь-які негаразди, ми були, є і будемо високоосвіченим та культурним народом.

🔔 Вітаю наших випускників, адже відсьогодні ви йдете у доросле життя, де на вас чекають нові вершини та нові досягнення. Будувати своє майбутнє ви розпочали ще тут, у стінах рідної школи, і отримані знання будуть слугувати вам усе подальше життя. Тож бажаю, щоб кожен із вас зробив правильний вибір, здійснив свою мрію і продовжив навчання в обраному напрямку. Адже Україні потрібні роботящі руки, розумні голови, дбайливі господарі, люди нової генерації та високодуховні громадяни.

🔔 І куди б не закинули вас життєві дороги завжди пам’ятайте ваших батьків, наставників - вчителів, свою малу батьківщину, які покладають на вас великі надії та сподівання.

🔔 Мої вітання та подяка батькам, педагогам, вихователям. Завдяки вам навчальний процес не зупинився у таких складних умовах війни, адже ви вкладаєте у своїх вихованців і душу, і серце, і знання. Своєю любов'ю та невтомною працею ви допомагали учням із інших регіонів України адаптуватись у нових умовах та здобути найцінніше – знання.

💐 Бажаю всім безпечних та мирних канікул, сповнених нових цікавих вражень, амбітних планів і величних звершень, невгамовності й ініціативи, міцного здоров’я, щасливої долі, творчих успіхів і відкриттів, вагомих здобутків у всіх задумах та починаннях, а також щоб всі жили в щасливій, квітучій, прогресивній та незалежній Україні!

З повагою міський голова Олександр Заборовець


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень