1 червня - Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2023 02:06
Кількість переглядів: 32

Фото без опису👭 У перший день літа Україна разом зі світовою спільнотою відзначає Міжнародний день захисту дітей. Це одне з найстаріших міжнародних свят рішення про проведення якого було ухвалено Міжнародною демократичною федерацією жінок на спеціальній сесії в листопаді 1949 року.

👭  ООН підтримала цю ініціативу і оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетних напрямів своєї діяльності.

👭 На захист прав дітей стала вся демократична світова спільнота, окрім країн з агресивною політикою. Це сьогодні доводиться відчути на собі і дітям нашої країни, що потерпають від дій рашистської орди. Їм довелося навчитись жити в умовах нової реальності, адже війна змінила не тільки дорослих, а й дітей.

👭 Тож зараз головним меседжем Дня захисту дітей є нагадування суспільству, що немає нічого дорожчого і святішого за життя, здоров’я і безпеку наших доньок, синів та онуків.

👭 І дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це найпрекрасніша і неповторна мить життя людини, це – пора сподівань та здійснення мрій, пора безтурботності та неосяжного щастя.  

👭 І саме для цього всі ми живемо та працюємо, а наші захисники боронять рідну землю, щоб у наших дітей завжди були сонячні ранки без сирен та страху, яскраві і неповторні враження, гарні друзі, світле майбутнє і мирне небо над головою.

👭 Зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради їхнього світлого, мирного життя, ми виховуємо гідних громадян, які неодмінно стануть гордістю нашої держави.

👭 У цей день щиро дякуємо усім, хто опікується дитячими долями: батькам, вихователям, вчителям, усиновлювачам, опікунам, піклувальникам.

👭 Бажаємо головного - мирного неба, а ще – злагоди та достатку родинам громади, а усім нашим діткам – здоров'я, радості й люблячих батьків поруч.

👭 Нехай кожна дитина України буде щасливою, зростає в люблячій родині, з впевненістю у радісному майбутньому під мирним небом!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень