Для учасників навчального процесу сьогодні пролунав останній дзвоник

Дата: 01.06.2023 16:47
Кількість переглядів: 34

Фото без опису🔔 Свято завершення навчального року – це водночас і радісна і хвилююча мить, яка сповіщає про початок довгоочікуваних канікул більшій частині учнів, а випускникам - про початок нового і незнаного до цього періоду дорослого життя.

Фото без описуФото без опису

🔔Розділили свято з дітьми, педагогічними колективами та батьками учнів і представники місцевої влади: міський голова Олександр Заборовець, перший заступник міського голови Зоя Ляпун, керуючий справами виконавчого комітету Лариса Гурцак, староста Стецівського старостинського округу Тетяна Брусліновська та начальник служби у справах захисту дітей Надія Оришич.

Фото без описуФото без описуФото без опису

📚Вони привітали діток з успішним завершенням року та побажали гарно відпочити, набратись під час канікул хороших і позитивних емоцій та з новими силами розпочати наступний етап навчання.

🔹 А випускникам, для яких це свято в стінах рідних начальних закладів є останнім, вдало обрати життєву дорогу, професію за уподобаннями та успішно побудувати подальше навчання і життя.

Фото без описуФото без опису

💙💛І ще вони бажали всім мирного неба, миру  нашій Україні, миру кожній родині, швидкої без втрат перемоги і щоб нічого не засмучувало радість дитинства.

Фото без описуФото без описуФото без опису

💙💛Також під час урочистих лінійок представники влади громади вручили дітям Почесні грамоти виконавчого комітету та Подяки міського голови - за високі досягнення в навчанні, активну участь у громадському житті своїх навчальних закладів, за успіхи у спорті та популяризацію української культури.

Фото без опису

📜 Почесними грамотами нагороджені:

Бухалова Аліна, випускниця Ватутінського ліцею №1,  яка отримала  І місце у ІІ-му етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук, секція "медицина",

Пономаренко Вероніка, випускниця Ватутінського ліцею №1, за здобуття ІІІ місця у ІІ-му етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук, секція "загальна біологія",

Чернобай Валерія, випускниця Ватутінського ліцею №2, за гідну участь в обласному етапі Всеукраїнської краєзнавчої акції "Україна пам’ятає і Світ не забуде!".

Фото без опису

📜 Подяку міського голови отримали:

учні ліцею №1 - Гоменюк  Катерина (8-А клас), Медведева Софія (8-А клас), Яровенко Віктор, ройовий рою "Нащадки козаків" (10-Б клас) та  учасники рою "Нащадки козаків";

учні ліцею №2 - Бабенко Ангеліна (11-Б клас),  Балановська Марина (4-А клас), Кожевніков Богдан (8-Б клас),  Компанієнко Єлизавета (10-Б клас),   Літвіцький Олександр (11-Б клас), Нетребенко Наталія (9-А клас),

учні Стецівської гімназії - Гнатенко Іван, ройовий рою "Слава та воля" (9 клас) та учасники рою "Слава та воля",

учень 4-А класу Ватутінської початкової школи Олійник Олександр,

учениця 9 класу Юрківської гімназії Бойко Катерина.

Фото без опису

🔹 На святі звучали також вітання від керівників закладів, перших вчителів, класних керівників випускників, батьків.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень