День захисту дітей - свято сонця, тепла, краси та щирих дитячих посмішок

Дата: 01.06.2023 17:01
Кількість переглядів: 41

Фото без опису👯‍♀️ 1 червня в Україні відзначається Міжнародний день захисту дітей, який також називають День дітей або Дитячий день. Він запроваджений з метою привернення уваги до проблем дотримання прав і охорони здоров'я дитини.

 👯‍♀️ В Україні та світі цього дня влаштовуються різні розважальні заходи для діток, зокрема конкурси з подарунками, концерти, виставкові та пізнавальні заходи.

👯‍♀️ Вже традиційно Ватутінський центр соціальних служб щороку проводить святковий захід для дітей вразливих категорій нашої громади. Так і цьогоріч, для сімей з дітками спеціалістами Ватутінського центру соціальних служб, було організовано та проведено святковий захід «Ми діти твої, Україно!».

🔹 З привітальним словом до дітей та батьків звернулися міський голова Олександр Заборовець та перший заступник міського голови Зоя Ляпун. Також на святі був присутній волонтер Звенигородської організації Товариства ЧХУ Олександр. Справжнім сюрпризом для дітей стали подарунки від гостей.

🎨 Потім діти малювали пальчиковими фарбами, ліпили з повітряного пластиліну, розфарбовували розмальовки. Атмосфера панувала захоплива та творча.

Фото без опису

🥞 Після майстер – класів був солодкий стіл. Дякуємо за смачне печиво колективу ДНЗ №6 «Світлячок».

Фото без опису

🔹 На завершення свята батьки також не залишились без подарунків. Дякуємо БО «БФ «КУЛЬТУРОЛОГІЯ» за надані продуктові набори для родин.

🔹 Ми всі щиро бажаємо щоб діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни.

Фото без описуФото без описуФото без опису

🔹 Діти - це наше щастя! В них - наше майбутнє! Бережімо дитинство у своєму серці! І воно завжди зігріватиме нас! Пам'ятайте про це!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень