"Світ дитячої фантазії" в умовах воєнного стану

Дата: 01.06.2023 17:09
Кількість переглядів: 84

Фото без опису🔸 Напередодні Міжнародного дня захисту дітей підведено підсумки творчого конкурсу "Світ дитячої фантазії", в якому взяли участь діти, що проживають в сім’ях опікунів, піклувальників та прийомних сім’ях.

🔸На жаль, у цьому році в ньому взяли участь лише 8 дітей, серед яких  і Гаврилюки Карина, Іван, Кирило та Аліна, які разом з опікуном Шишкіною Любов'ю Яківною влітку минулого року приїхали до нашого міста з Донеччини.

Фото без опису

🔸 Традиційно серйозні роботи надійшли від вихованців прийомних сімей Кривенків та Войтенків,  які вже мають досвід участі у обласному турі конкурсу у минулі роки та нагороди за призові місця. Навіть Сабенін Ростислав, який виховується  в прийомній сім’ї Кривенків трохи більше року,  вже встиг  захопитись поробками з дерева.

🔸 Всі учасники отримали заохочувальні призи  від Ватутінського центру соціальних служб та служби у справах дітей.

Фото без опису

🔸 Роботи Сабеніна Ростислава  (різьба по дереву) та Мишука Костянтина  (діамантова мозаїка)  надіслані до Служби у справах дітей  Черкаської обласної державної адміністрації  для участі в обласному  конкурсі, підсумки якого  буде підведено найближчим часом.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень