Звернення міського голови з нагоди Дня вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України

Дата: 04.06.2023 01:00
Кількість переглядів: 41

Фото без опису👭 4 червня на державному рівні Україна вшановує пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

👭 Наші діти за час повномасштабного вторгнення пережили багато жаху, насильства, знущань, голоду, травм, втрат, руйнувань та вимушеного переміщення. В них окупанти відібрали щасливе дитинство, відчуття безпечності і радості від неповторності дитячих років, а в деяких відібрали не лише рідні домівки та спокій, а й життя.

🙏 Сьогодні ми молимося за душі невинно загиблих дітей, які стали жертвами російських окупантів. За час війни російські нелюди забрали життя більше ніж 500 дітей, понад 400 вважаються зниклими безвісти, більше тисячі отримали поранення і травми, понад 200 тисяч дітей примусово вивезено в росію. І це ще не повна статистика, адже багато територій ще знаходяться під окупацією.

👭 Наші діти гинуть навіть у мирних містах: 2-денний хлопчик, якого батьки хотіли назвати Сергійком з Вільнянська Запорізької області, 3 – місячна Кіра з Одеси, 8 – річний Кирило, 4-річна Ліза, 7 – річний Максим з Вінниці, 5 – місячний Михасик та 13-річний Дмитро з Харкова, 2 – річний Степанко з Нових Петрівців що на Київщині, 12 – річний Іван з Ірпеня, 8 – річна Ульяна, 17 – річний Кирило, 11 – річна Софія, півторарічний Іванко, 16 – річний Олексій та його сестричка Аліна з Умані та багато інших маленьких українців в яких московити відібрали право жити. І остання гірка новина – в День захисту дітей, 1 червня, під час ворожого ракетного обстрілу столиці держави, загинула 9-річна дівчинка.

👭 Вічна та світла пам’ять безневинно загиблим та ненародженим маленьким українцям. Нехай Господь упокоїть їх безгрішні душі у Царстві небесному.

👭 Стискає серце від болю, кричить душа і молить Господа допомогти Україні скоріше здолати ворога. А ми ніколи не забудемо маленьких жертв підлої й кривової війни. Убивцям не буде прощення – ні на Землі, ні під землею.

З біллю у серці і щирими співчуттями міський голова Олександр Заборовець


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень