Співпраця місцевої влади з ГО "Черкаський правозахисний центр" – перша зустріч

Дата: 02.06.2023 16:10
Кількість переглядів: 50

Фото без опису🌕 2 червня в приміщенні міської ради відбулася ознайомча зустріч керівництва громади, представників структурних підрозділів міської ради, виконавчого комітету та комунальних підприємств з представниками громадської організації "Черкаський правозахисний центр".

🌕 Голова громадської організації Тарас Щербатюк повідомив, що нашу громаду відібрано для участі в моніторинговому проекті, який впроваджується центром, і протягом чотирьох місяців буде здійснюватися моніторинг діяльності за наступними напрямками: "Освіта", "Охорона здоров'я", "Право на інформацію", "Безпека", "Гідний рівень життя".

Фото без опису

🌕 Також було ознайомлено з досвідом співпраці з іншими громадами, зокрема Тростянецькою Сумської області, яка тривалий термін перебувала під окупацією і в короткі терміни, попри продовження агресивних обстрілів з боку ворога, відновитись та налагодити діяльність по залученню коштів у громаду.

Фото без опису

🌕 Пан Тарас наголосив, що цей проект спрямований на підвищення спроможності органів місцевого самоврядування у здійсненні заходів захисту соціально – вразливих груп населення в умовах воєнного стану. А за результатами досліджень, спільно з представниками громади, буде сформовано детальний звіт щодо цікавих практик на місцях, досягнень та позитивних прикладів реагування органів місцевого самоврядування на виклики війни.

Фото без опису

🌕 Міський голова подякував представникам правозахисного центру за корисну інформацію та запевнив, що буде всіляко сприяти роботі центру в нашій громаді.

🌕 Також юрист громадської організації сьогодні надавав безкоштовні правові  консультації жителям громади з числа вразливих верств населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень