6 червня - День журналіста України

Дата: 06.06.2023 09:45
Кількість переглядів: 54

Фото без опису🖌  Шановні журналісти, бійці інформаційного фронту!

💐 Щиро вітаємо з професійним святом родину журналістів, які тримають інформаційний фронт в Україні.

🖌  Журналістика – це більше ніж професія. Це спосіб життя, постійний пошук істини, правди, цікавих фактів та історій. А нині, ще й небезпечна робота в зоні бойових дій з висвітлення подій про війну, про подвиги наших захисників.

🙏  За час російської військової агресії окупанти вбили понад 50 українських та іноземних журналістів. Частина з них захищаючи Україну в лавах ЗСУ, деякі  під час обстрілів мирних міст, інші в ході  щоденної журналістської роботи саме в зоні бойових дій. Пам’ятаємо …

🖌  Ми дякуємо всім, хто попри складнощі продовжує журналістську діяльність, хто щоденно доносить правдиву інформацію людям, щоб витіснити з інформаційного простору різноманітні фейки та брехливі вкиди, щоб до людей доходив достовірний контент.

🔹 Щиро бажаємо нашим журналістам здоров’я, наполегливості, мирного неба, особистого щастя, невичерпної енергії задля втілення у життя всіх задумів, планів і мрій.

🔹 Нехай ваша робота ніколи не перетворюється на рутинне ремесло і завжди супроводжується творчими злетами, пошуками та цікавими знахідками. А ще бажаємо великих тиражів, поповнення читацької аудиторії, розширення кола друзів, нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проектів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики.

🔹 І хай скоріше настане мить, коли всі інформаційні ресурси будуть публікувати новину про перемогу.

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень