Про Олімпійський день у громаді

Дата: 07.06.2023 17:11
Кількість переглядів: 90

Фото без опису🔹Сьогодні у нашій громади відбувся Олімпійський день, який відзначається у всьому світі, дає можливість кожному розділити унікальні та універсальні олімпійські цінності, зробити крок на зустріч здоровому способу життя та відчути себе справжнім олімпійцем.

🔹 Захід розпочався з урочистої частини на спортивному комплексі (стадіон "Шахтар") та вшанування пам'яті хвилиною мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії росії проти України.

Фото без опису

🔹 З привітальним словом до учасників заходу звернувся міський голова Олександр Заборовець, який зазначив, що українці - спортивна, активна та здатна захистити свою країну нація, українські спортсмени перемагають та належним чином представляють нашу державу на міжнародному рівні, побажав юнним спортсменам перемог як в спорті, так і в повсякденному житті.

🔹Також до привітань долучився заступник директора комунальної установи Черкаської обласної ради "Черкаського обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Дмитро Калініченко.  

🔹 Під Гімн України підняли прапор Національного олімпійського комітету України переможець Міжнародного турніру з боксу в Румунії Антон Черняков та призери чемпіонату України з легкої атлетики Вадим Чорногал і Юлія Рубан.

Фото без опису

🔹 На локації "Активний парк" координатор Андрій Недопас з учасникам провів розминку. Продовженням заходу стало проведення у міському парку відпочинку легкоатлетичного кросу, організацією якого займався тренерсько-викладацький колектив Ватутінської дитячо-юнацької спортивної школи. Загалом на бігові доріжки вийшли 98 учасників: 40 дівча та 58 хлопців. Змагалися спортсмени у різних вікових групах з 2 по 10 класи.

Фото без описуФото без опису

🥇 Переможцями змагань серед дівчат стали:  2-3 класи - Реміз Олександра (Ліцей № 2),  4-5 класи  - Мацепа Евеліна (Ліцей № 1), 6-7 класи – Рубан Юлія (Ліцей №1), 8 класи – Мироненко Вікторія (Ліцей № 2), 9-10 класи – Маковоз Марія (Ліцей № 2). Серед юнаків перемогу здобули: 2-3 класи -  Мацепа Єлісей (Ліцей 1), 4-5 класи -  Тихонов Кіріл (Стецівська гімназія), 6-7 класи – Пухальський Микита (Гімназія № 1),  8 класи -  Безух Олександр (Гімназія №1), 9-10 класи -  Маркопольський Владислав (Ліцей № 2).

🔹 Всі переможці Олімпійського дня були нагороджені грамотами виконавчого комітету Ватутінської міської ради, медалями  та цінними подарунками від  Черкаського  обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень