Вітання з Днем батька

Дата: 18.06.2023 05:00
Кількість переглядів: 58

Фото без опису🔷 Свято батька, як і День матері, відзначається зараз у багатьох країнах сучасного світу. В Україні День батька є офіційним святом, яке щорічно відзначається в третю неділю червня.

🔷 Мудрий і сильний, добрий і справедливий, найкращий у світі таким є тато для кожного з нас. Для дівчинки – це ідеал чоловіка, для хлопчика – приклад для наслідування. Батько допомагає вирішити складні завдання які постають перед дитиною, до нього біжимо за порадою, з ним ділимося перемогами і невдалим досвідом, секретами і планами на майбутнє.

🔷 Як і тисячу років тому, зараз батькице захисники рідної землі. Вони боронять нашу країну зі зброєю у руках від рашистських окупантів, адже знають, що Україна – країна їх дітей.

🌹 Вітаємо всіх чоловіків, які носять горде звання – батько. Нехай ваша праця і старання будуть завжди оцінені. Нехай під мирним небом здоровими й щасливими зростають ваші дітки. Бажаємо поваги і шани від людей, а від Всевишнього – благословення вам і вашим родинам.

🌹 А ще зичимо, щоб все вдавалося у житті, завжди була можливість забезпечувати гідний рівень життя для своєї родини, знаходити час для спілкування з дітьми, бути для них добрим прикладом і надійною підтримкою.

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень