Давайте бережливо ставитись до майна громади

Дата: 19.06.2023 18:42
Кількість переглядів: 74

Фото без опису🔹Отримуєш масу позитивних емоцій, коли робиш для громади добрі справи, коли бачиш усміхнені обличчя наших діток, які бавляться на споруджених для них ігрових майданчиках. Все це для наших малюків, щоб вони насолоджувались неповторною порою дитинства, попри війну.

💔І розбивається серце, відчуваєш біль і розпач, коли бачиш, що те, що робилося з любов'ю, нищиться,  руйнується і нівечиться.

🔹Лише нещодавно, 1 червня, на стадіоні було встановлено дитячий майданчик для розваг: драбинки та батут. Не минуло і місяця, а вже вони у неприглядному стані.

Фото без описуФото без опису

🔹 Ці споруди встановлені для дітей і на них були вивішені попередження про порядок їх експлуатації. Але нашим високорослим "дітям" правила неписані. Чому ж не згадати дитинство і під покровом темряви пострибати на батуті, погойдатись на драбинці, понакидати сміття – після мене хоч потоп, головне, що я отримав задоволення. Це зафіксовано на камерах відеоспостереження, які працюють цілодобово.

🔺Також через порушення правил використання пошкоджено гірку на пляжу.

Фото без опису

🔺Прикро до сліз. Але, якщо хтось думає, що це нас зупинить, він помиляється. Ми й надалі будемо робити для громади добрі справи.

🔹Доречі сьогодні на стадіоні встановлено нові тренажери, яківже зацікавили жителів громади.

🔹Ми також будемо намагатись вираховувати "шкідників" та приймати до них міри- однією з яких це відновлення пошкодженого майна громади власним коштом або за рахунок батьків.Фото без опису

🙏Тому перш ніж бешкетувати, подумайте про наслідки і давайте всі разом працювати над покращенням громади, а не на її занепад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень