Ми закріпили цю дату в наших серцях - жителі громади вшанували полеглих в роки Другої світової війни

Дата: 22.06.2023 11:50
Кількість переглядів: 54

Фото без опису◾️ Сьогодні зранку у всіх населених пунктах громади  біля братських могил, пам'ятників і пам'ятних знаків, пов'язаних з подіями Другої світової війни відбулись жалобні заходи за участю керівництва громади, старостів старостинських округів, представників підприємств, установ, організацій, жителів громади.

Фото без опису

◾️ 82 роки тому на нашу землю прийшла найкривавіша у ХХ  столітті війна, внаслідок якої найбільше постраждала Україна,  територія якої була повністю окупована гітлерівськими нацистами. Вона стала ареною найбільших військових операцій та кровопролитних боїв.

🔹 Перед присутніми на мітингу виступив директор міського історичного музею, заступник голови громадської організації ветеранів Віталій Богославський. У своєму виступі він нагадав про основні етапи війни, розповів про її  наслідки для  України та якою ціною була здобута перемога над ворогом.

Фото без опису

  • Нині, як і в роки Другої світової війни, Україна воює з агресором. Сьогодні саме росія, увібравши в себе всі злочинні практики нацизму і комунізму, зазіхає на нашу територіальну цілісність і несе смерть та руйнування в нашій країні. Їм протистоять наші мужні та відважні захисники і захисниці, єднання всього українського народу і наша міцна віра в перемогу. Тому у ворога шансів немає. -  йшлося у доповіді.

🙏💐 Всіх, хто поліг на полях Другої світової війни, хто віддав життя за нашу Україну в сучасній війні вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до місць поховань  жертв війни  1939-1945 років.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

🔹Ми не маємо права забути тих, хто кров'ю і потом відстоював нашу перемогу. Про тих,  хто першим прийняв на себе страшний удар і про тих, чиї життя були скалічені і зруйновані ворогом. Ми маємо пам'ятати! І в то й же час вірити, що вже скоро Україна отримає нове державне свято – День перемоги над рашизмом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень