Вітаємо чичиркозівчан з Днем села!

Дата: 25.06.2023 00:10
Кількість переглядів: 77

Фото без описуШановні жителі та гості Чичиркозівки!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня села.

Це особливе свято, яке об`єднує всіх мешканців, чиєю кропіткою працею воно створювалось: це добрі, щирі, працьовиті та гостинні люди, і їх щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на повагу.

Спільними зусиллями теперішніх жителів села продовжується створення неповторного образу Чичиркозівки, зберігається його історія та закладається майбутнє.

Особлива шана та подяка людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід нині допомагають молодим розвивати рідне село та підтримувати славетні традиції свого народу.

Нажаль, війна змінила наше сьогодення, і ми щиро дякую всім мешканцям села за людяність, патріотизм та вміння співпереживати і допомагати людям, які знайшли прилисток на нашій землі та військовим, які зараз виборюють у ворога наше мирне сьогодення.

Бажаю всім жителям села Чичиркозівка та їх родинам мирного неба, Божого благословення та заступництва, процвітання і стабільності, життя у злагоді. Нехай народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди поважного віку, молодь має перспективи для розвитку свого села, будуть щедрими врожаї та  впевненість у щасливому завтра.

Зі святом вас, чичиркозівці, з Днем села!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень