День Конституції України в громаді відзначили урочистостями та концертом

Дата: 28.06.2023 17:48
Кількість переглядів: 81

Фото без опису🔹 Сьогодні з нагоди Дня Конституції України на центральній площі Ватутінської міської територіальної громади - площі Соборності, відбулись урочистості та благодійний концерт.

🔹 Зі святом жителів громади привітав її очільник Олександр Заборовець, який на початку свого виступу подякував нашим героїчним Збройним Силам, які із початку агресії неадекватного сусіда ціною неймовірних зусиль та величезних втрат відстоюють незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

🙏 Хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх українців, які в різні часи віддали свої життя за свободу та волю нашої держави та 28-ми наших земляків, які з 2014 року полягли на полі російсько-української війни, або померли після демобілізації.

🔹 Вітаючи зі святом, міський голова наголосив, що будь-які спроби московитів відібрати у нас свободу та незалежність, заборонити українську мову, захопити нашу землю та знищити українців як народ, присвоїти українську історію, поцупити наші надбання та конституційні права приречені на поразку.

  • Ми вистоїмо і переможемо. Наша Конституція буде діяти по всій території країни: від Ужгорода до Луганська, від Славутича до Севастополя, і Крим також буде українським.

🔹 У програмі благодійного концерту виступили мистецькі колективи закладів культури громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

💰 Всі зібрані кошти будуть спрямовані на потреби наших захисників.

Фото без описуФото без описуФото без опису

💙💛 Дякуємо всім, хто долучився до благодійної акції, адже кожна сума є важливою і наближає нас до перемоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень