На черговій 41-й сесії міської ради прийнято 24 рішення

Дата: 29.06.2023 14:57
Кількість переглядів: 265

Фото без опису📝 Сьогодні міський голова Олександр Заборовець провів чергове пленарне засідання міської ради на яке прибуло 16 обранців громади.

📝 Перед цим всі  питання порядку денного було опрацьовано та обговорено на спільному засіданні депутатських комісій. Вони вже стали традиційними, адже вчергове показують свою ефективність.

Фото без описуФото без опису

📝 Всі підготовлені проекти рішень були запропоновані до розгляду та ухваленню на сесії, тому 41-а сесія пройшла оперативно та злагоджено.

📝Результатом є прийняття 24 рішень. Серед них план роботи міської ради на ІІ півріччя 2023 року, зміни до бюджету громади, до Регламенту роботи ради, до рішення "Про місцеві податки та збори Ватутінської міської територіальної громади" , питання регулювання земельних відносин, управління комунальною власністю та низка інших.

Фото без описуФото без опису

📝 Також депутати внесли зміни до деяких програм:  Програми цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, запобіганню їх виникненню та реагуванню, забезпечення техногенної та пожежної безпеки на 2021-2025 роки, Програми розвитку житлово – комунального господарства та благоустрою Ватутінської міської територіальної громади на 2023 рік та до комплексної Програми "Турбота" на 2021-2027 роки.

 

➡️ З переліком розглянутих питань та прийнятими рішеннями можна ознайомитись на нашому офіційному сайті: Документи міської ради – Рішення міської ради – 41-а сесія 29.06.2023.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень