Робота міського голови високо оцінена на обласному рівні

Дата: 29.06.2023 15:03
Кількість переглядів: 109

Фото без опису🔸 Під час засідання чергової 41-ї сесії міської ради голова Звенигородської районної ради Сергій Струк вручив міському голові Олександру Заборовцю Почесну грамоту Черкаської обласної ради.

🔸 Відзнака вручена за вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток територіальної громади, проведення заходів щодо зміцнення обороноздатності України, активну громадську й благодійну діяльність та з нагоди ювілею.

Фото без опису

🔸 Голова районної ради, який вперше був присутній на сесійному засіданні, відзначив, що міському очільнику пощастило зібрати  команду однодумців, які попри політичне представлення у раді направляють спільні сили на розвиток громади. Він побажав міському голові та всім обранцям плідної і ефективної праці, злагоди, успіхів у всіх починаннях та скорішого миру.

🔸 Від імені депутатського корпусу з ювілеєм міського голову привітала секретар ради Алла Чорнобай.

Фото без опису

🔸 Олександр Анатолійович подякував за оцінку його праці та наголосив, що цю нагороду він не вважає суто своєю, вона стосується кожного хто вносить свій посильний внесок у те, щоб громада належно функціонувала та рухалась до кращого.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень