Вітаємо з Днем ВМФ ЗСУ

Дата: 02.07.2023 00:10
Кількість переглядів: 95

Фото без опису⚓️ Щиро вітаємо з Днем Військово-Морських Сил Збройних Сил України!

⚓️ Ви «воїни трьох стихій», які виконуєте поставлені завдання за будь-яких умов бойової обстановки. Ви трощите ворогів на морі, на суші, в повітрі.

Морські піхотинці, разом з бійцями «Азову» та інших підрозділів до останнього боронили від московитів Маріуполь. Завдяки їх пильності, героїзму та вмінням воювати за своє, нині Одеса, Миколаїв та інші міста півдня – залишаються під українськими прапорами.

Мужні воїни ВМС відправили «годувати риб» флагман ворожого флоту – крейсер «москва», а також вказали московським оркам з острова Зміїний напрямок за адресою російського військового корабля.

🙏 Дякуємо вам за героїзм, міць і бойову майстерність, які ви демонструєте у боях з російським агресором. Молимося, щоб усі наші захисники повернутися додому живими і неушкодженими.

🕯 Схиляємо голови перед пам’яттю загиблих героїв.

Ми обов'язково переможемо! Завдяки вам, наші вірні бійці, наші мужні Герої, Україна буде вільною від нашого тисячолітнього московитського ворога.

Бажаємо всім міцного здоров’я та бойового духу, життєвих гараздів і мирного сьогодення у ваших родинах. Нехай кулі вас оминають, а поруч завжди буде Янгол – охоронець та надійне плече бойового побратима.

🇺🇦 Слава Військово-Морським Силам України! Слава Україні! 🇺🇦

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень