8 липня - День родини в Україні

Дата: 08.07.2023 10:47
Кількість переглядів: 76

Фото без описуЩорічно 8 липня в Україні відзначається День родини. Це свято вважається молодим, адже його вперше відзначили у 2012 році. Дата є не випадковою, адже саме в цей день відзначають День Петра та Февронії. Ці святі покликані захищати шлюб та родинні зв’язки.

Родина – це найважливіше, що є у людини, це опора, тил, підтримка, розуміння. Сім’я є головним багатством кожного з нас. Спочатку та, у якій ми народилися і виросли, а згодом та, яку створили самі.

 

Московитські окупанти принесли велику трагедію для українських родин. Десятки тисяч сімей розділені кордонами та лініями фронту. Сотні тисяч українських захисників та захисниць залишили свої сім’ї і боронять Україну зі зброєю у руках.

 

Ми вірмо, що Україна переможе, і родини знову возз’єднаються. Наші захисники та захисниці повернуться додому і знову обіймуть своїх матерів, жінок та дітей.

 

Щиро вітаємо кожну українську родину з цим святом, і бажаємо, щоб у них панував затишок, спокій, любов, достаток, взаємоповага та взаєморозуміння.

 

Нехай щасливими і вдячними зростають діти. Нехай шану та повагу мають дорослі. Нехай для кожного родина залишається надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть.

 

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень