Шануймо память про тих, хто нас захищає

Дата: 14.07.2023 11:45
Кількість переглядів: 56

Фото без опису11 липня на позачерговій 42 сесії Ватутінської міської ради з метою належного вшанування пам’яті загиблих на російсько-українській війні земляків прийнято рішення "Про вшанування пам'яті загиблих захисників України".

 

Це рішення обумовлене тим, що майже кожного дня Україна прощається з полеглими воїнами, які героїчно захищали незалежність, свободу, суверенітет та територіальну цілісність України. У зв'язку з тим, що війна триває протягом довгого часу, стається неприпустиме - громадяни України починають звикати до неї, до постійних військових операцій і бойових дій, і, що найстрашніше, до постійних жертв.

Новини про втрату воїнів стають для деяких повсякденною інформацією і сухою статистикою, якій вже не приділяється необхідна увага.

Ми, мешканці громади, не маємо морального права залишати родини наших захисників наодинці з горем. Для них важливо, що вся громада розділяє з ними жалобу та біль втрати рідної людини, підтримує їх і розуміє, що їхні рідні пожертвували життям, щоб кожен із нас почувався у безпеці.

Прийняте на сесії рішення є обов’язковим до виконання на території нашої громади органами виконавчої влади, об'єднаннями громадян, підприємствами, установами та організаціями, посадовими особами, а також громадянами, які постійно або тимчасово проживають на відповідній території.

 

Тому закликаємо усіх - давайте з повагою і шаною ставитися до наших Героїв, до світлої пам’яті тих, хто поклав своє життя за свободу і волю України!

З рішенням можна ознайомитись на нашому офіційному сайті: Документи міської ради – Рішення міської ради – 42-а сесія 11.07.2023 за посиланням - https://vatutine-gromada.gov.ua/42-sesiya-vid-11072023-11-43-44-11-07-2023/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень