Вітання з Днем металургійної та гірничодобувної промисловості України

Дата: 16.07.2023 10:26
Кількість переглядів: 82

Фото без описуЩиро вітаємо з професійним святом працівників ПрАТ «Ватутінський комбінат вогнетривів», ветеранів підприємства та всіх, хто пов’язав свою трудову діяльність з металургією та гірничодобувною галуззю!

Металургія, як і раніше, залишається однією з небагатьох галузей сучасної індустрії, без якої неможливе забезпечення високого технічного рівеня машинобудування, агропромислового і оборонного комплексів, медицини, побутових виробів та товарів.

Професія металурга завжди була і залишається справою сильних, працьовитих, стійких духом людей. Працьовитість, майстерність, відповідальність робітників-металургів заслуговують щирого визнання, поваги і глибокої вдячності.

Для нашої країни, яка перебуває в стані війни, робота металургійної інфраструктури - основа соціальної та економічної стабільності.

Бажаємо всім, хто причетний до металургійної галузі, щастя, міцного здоров'я, невичерпних духовних сил, злагоди і достатку в родинах, нових звершень у нелегкій, але такій потрібній роботі та мирного неба над головою.

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень