Увага! Важлива інформація

Дата: 21.07.2023 10:56
Кількість переглядів: 44

Фото без описуТриває період наполегливої роботи по підготовці Ватутінського комунального підприємства теплових мереж до опалювального сезону 2023-2024 рр.

 

Найголовнішою проблемою підприємства теплових мереж залишається значна заборгованість за спожитий природний газ перед газопостачальними організаціями. Заборгованість населення станом на 20 липня 2023 становить 13 млн. 802 тис. 080 грн. 22 коп.

 

Ватутінське комунальне підприємство теплових мереж в черговий раз звертається до всіх споживачів послуг з постачання теплової енергії, які мають борги, з проханням погасити заборгованість за раніше отримане тепло.

Разом з тим, підприємство висловлює щиру вдячність тим споживачам, котрі у такий непростий для всіх нас час сумлінно сплачували та продовжують сплачувати за спожиті послуги з постачання теплової енергії.

 

У разі необхідності підприємство йде назустріч власникам квартир у вирішенні питання погашення заборгованості шляхом укладення договору реструктуризації.

Рахунки можна сплатити за допомогою онлайн сервісів через особистий кабінет платіжних систем: «Ощад24», «Приват24», «МоноБанк» та ін., через каси банківських установ та Ватутінського комунального підприємства теплових мереж за встановленим графіком роботи.

Сподіваємося на вашу підтримку та розуміння! Разом до перемоги!

🇺🇦 Миру нашій Україні!

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень