Сьогодні - День медичних працівників

Дата: 27.07.2023 08:46
Кількість переглядів: 59

Фото без описуВітаємо працівників медичної галузі з професійним святом - Днем медичних працівників!

Святом, яке вони відзначають переважно на своєму робочому місці, рятуючи життя українців. Терапевти та медичні сестри, хірурги та фармацевти, фельдшери та працівники швидкої допомоги, а також працівники інших медичних фахів – всіх вас об’єднує головне – служіння найвищій цінності людини – здоров’ю.

А зараз, у період повномасштабної війни, ми як ніколи усвідомлюємо важливість роботи медиків та парамедиків. Адже вони, ризикуючи власним здоров’ям, а часом і життям, залишаються на передовій та рятують поранених бійців Збройних Сил України і мирних мешканців районів, охоплених війною.

Не менш кропітка робота і в тилу, де медики окрім жителів своїх регіонів опікуються здоров'ям і тимчасово переміщених осіб.

Низький уклін та слова подяки всім людям "у білих халатах" - за чуйні серця, золоті руки, високий професіоналізм та виснажливу працю 24/7.

Щиро вітаємо всіх медичних працівників з професійним святом. Бажаємо щастя і добра, міцного здоров’я, мирного неба, успіхів у реалізації життєвих планів та нових вагомих здобутків у професійній діяльності.

І нехай усі ваші благородні справи повертаються до вас сторицею, а кожна мить життя радує своєю неповторністю.

💙💛 Зі святом! Миру та Перемоги!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень