Відбулося засідання чергової 43-ї сесії міської ради

Дата: 27.07.2023 17:19
Кількість переглядів: 83

Фото без описуПід головуванням міського голови Олександра Заборовця сьогодні відбулося засідання чергової 43-ї сесії міської ради, на яке прибуло 17 місцевих депутатів.

Порядок денний засідання налічував 17 питань, проекти рішень по яких були підготовлені структурними підрозділами міської ради та виконавчого комітету. Їх попередній розгляд відбувся на спільному засіданні профільних депутатських комісій, де всі проекти були рекомендовані до схвалення на пленарному засіданні.

Фото без описуФото без опису

На комісії перед депутатами виступив  керівник КПН "Ватутінська міська лікарня" Віктор Табачишин, який надав інформацію про перспективи входження Ватутінської міської лікарні до мережі спроможних закладів охорони здоров'я відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2023 № 174 "Деякі питання організації спроможної мережі закладів охорони здоров’я".

Фото без опису

На пленарному засіданні було прийнято 16 рішень: затверджено структуру та штатну чисельність центру соціальних служб, внесено зміни до рішення міської ради "Про перейменування об'єктів топоніміки міської територіальної громади", прийнято рішення про створення робочої групи з контролю за дотриманням обмежень, які діятимуть під час дня жалоби та комунікацій з підприємцями громади, про делегування повноважень для підписання угоди про співпрацю між громадами з метою проведення оздоровлення пільгової категорії громадян, про надання пільг сім’ї загиблого військовослужбовця, надання дозволу на розроблення паспортів водних об’єктів, розглянуті питання регулювання земельних відносин та низка інших питань.

Фото без опису

З прийнятими рішення можна ознайомитись на офіційному сайті міської територіальної громади в розділі "Документи міської ради" - "рішення міської ради".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень