Вітання міського голови з Днем Української Державності

Дата: 28.07.2023 08:40
Кількість переглядів: 68

Фото без описуШановні жителі та гості громади!

Сьогодні ми відзначаємо День Української Державності. Свято, яке встановлене Указом Президента України від 24 серпня 2021 року з метою утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення.

Дата святкування не випадкова. Саме у цей день ми вшановуємо видатного державотворця Київського князя Володимира Великого, який не тільки започаткував в Україні християнство, а й став  потужним  державним реформатором.

Великі київські князі і славетні гетьмани, українське козацтво, герб,  прапор, грошова одиниця та наш Київ, як політичний і культурний центр України - усе це наша державність. Тому жалюгідними є спроби московитів вкрасти у нас якийсь історичний період чи історичну постать.

Так, сьогодні наша держава у вогні. Але як і протягом віків, завдяки героїчному опору наших захисників та усього українського народу ми вкотре доводимо не лише ворогу, а й цілому світові, що Українську Державність  не здолати, що український народ не побороти.

Впевнений, що пройде небагато часу і ми обов’язково переможемо путінську орду та побудуємо сучасну величну демократичну європейську країну.

Бажаю всім успіхів у корисних і благородних справах, наполегливості і єдності на шляху розбудови держави, безкорисливої, щирої любові та поваги до Батьківщини, непохитної віри в наших захисників і Перемогу, міцного здоров’я, родинної злагоди та щасливого життя під мирним небом у вільній, процвітаючій державі.

🇺🇦 Слава Україні! 🇺🇦 Героям слава!

З повагою міський голова Олександр Заборовець


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень