Вітання з Днем Сил Спеціальних Операцій Збройних Сил України

Дата: 29.07.2023 00:41
Кількість переглядів: 84

Фото без описуЩиро вітаємо командування та весь особовий склад Сил спеціальних операцій Збройних Сил України з професійним святом!

Бійці ССО — це люди, у яких завжди приховані обличчя, адже вони виконують бойові завдання в найекстремальніших умовах, а також спеціалізуються на проведенні надскладних військових та інформаційно-психологічних операцій.

Своєю присутністю українські спецпризначенці вносить паніку у ряди московитських загарбників. Про них в народі ходять легенди, про них знімають фільми, вони стають головними героями книг і, звісно, - Героями України.

Кожного дня, коли наша держава мужньо протистоїть російській орді, ми молимося про те, щоб всі захисники були під Божим захистом.

У цей день ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю воїнів, які віддали своє життя за мирне майбутнє України. У нашій пам’яті назавжди залишаться їх імена. Вічна їм слава!

Бажаємо воїнам Сил спеціальних операцій ЗСУ завжди повертатися з бойових завдань переможцями, міцного козацького здоров'я, витримки та невичерпної енергії, успіхів  у боротьбі над московським злом!

Слава Збройним Силам України! Слава захисникам! Слава Україні!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень