Сьогодні громада провела в останню путь Воїна, Патріота

Дата: 04.08.2023 17:41
Кількість переглядів: 101

Фото без опису▪️Клята війна забрала життя мужнього захисника рідної землі, гідного українця, нашого земляка  - старшого солдата Кучерявого Владислава Григоровича.

▪️19 квітня 2022 року він був призваний по мобілізації на захист України від окупантів. Служив водієм-електриком артилерійського дивізіону. А 29 липня цього року Владислава не стало – він відійшов у Вічність і поповнив лави Небесного Воїнства.

▪️Зустрічали і проводжали останньою життєвою дорогою Героя стоячи на колінах, посипали шлях квітами, в живому коридорі майоріли Державні Прапори.

Фото без описуФото без опису

▪️ Відспівали Владислава за християнськими традиціями в Церкві Успіння Пресвятої Богородиці.

Фото без опису

▪️ Церемонія прощання відбулась на центральній площі громади – площі Соборності, де від імені всіх жителів щирі співчуття рідним Героя висловив міський голова Олександр Заборовець.

Фото без опису

▪️ Він подякував Воїну за вірне служіння Батьківщині, за мужність і героїзм, за високе почуття патріотизму і справедливості, які не змогли його залишити дома і він пішов боронити державу від ворога.

Фото без опису

▪️ Без люблячого і вірного чоловіка залишилась дружина Наталія, осиротів єдиний у родині син Ігор, який також боронить рідну землю від московитів, вже ніколи не обіймуть молодшого брата його два старші брати, не зберуться разом з ним веселою компанією багаточисельні друзі. Але пам'ять про Владислава залишиться у нашій пам'яті, у  наших серцях.

 🔘 Владислав народився 25 листопада 1967 року в місті Ватутіне. 8 років навчався у школі №5, старші класи закінчував у школі №6. Потім навчався у Звенигородському професійно-технічному училищі, а згодом отримав спеціальність технік – електрик, закінчивши Київський енергетичний технікум.

🔘 Як і належить чоловікові, відслужив в армії.

🔘 Працював в шахтоуправлінні,  на Укрзалізниці, на Юрківській ТЕЦ та в комунальному підприємстві теплових мереж. Любив риболовити, чудово розбирався у премудростях цього виду активного відпочинку та у рибальських снастях.

🔘 Було багато планів на мирне життя – не судилось…

🙏 Висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким Владислава! Щиро розділяємо біль від непоправної втрати.

🇺🇦 Поховали Героя на кладовищі села Скаливатка.

🙏 Хай світлим буде  Владиславу Царство небесне, а наша пам'ять про Героя - вічна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень